Izjava o zaštiti osobnih podataka

Internet portal waitaputravel.com je u vlasništvu: Semper Sursum d.o.o. Zagradska 2, 44317 Podbrđe. OIB: 44292004178

Administrator Vaših osobnih podataka je Semper Sursum d.o.o.. Osobni podaci dostavljeni putem portala waitaputravel.com biti će obrađivani samo u svrhu realizacije turističkog aranžmana. Osobni podaci klijenata mogu biti prosljeđivani drugim fizičkim i pravnim osobama, uključujući avionskim i autobusnim prijevoznicima, trajektima, hoteljerima, osiguravateljima, stranim firmama te drugim agentima koji surađuju s portalom waitaputravel.com na osnovi agencijskih i drugih ugovora, u svrhu realizacije turističkog aranžmana. 

Klijent dobrovoljno dostavlja osobne podatke. Klijent je dužan dostaviti samo vjerodostojne i točne osobne podatke, te ih ažurirati kada je to potrebno. Ukoliko su dostavljeni osobni podaci nepotpuni, klijent ih je dužan što prije nadopuniti da bi se ugovor o putovanju odnosno osiguranju mogao realizirati.

Waitapu Travel

Izjava klijenta

Popunjenim upitom ili napravljenom rezervacijom turističkog aranžmana preko internet portala www.waitaputravel.com potvđujem da sam dobrovoljno stavio/la na raspolaganje svoje osobne podatke firmi Semper Sursum d.o.o. te dozvoljavam da ih Semper Sursum d.o.o. koristi u svrhu rezervacije odnosno realizacije turističkog aranžmana ili sklapanja ugovora u moje ime s osiguravajućom kućom. Istovremeno dozvoljavam prosljeđivanje mojih osobnih podataka trećim stranama u Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se pravne ili fizičke osobe koje su neophodne za realizaciju turističkog aranžmana.

Izričito dajem dozvolu firmi Semper Sursum d.o.o. da moje osobne podatke koristiti u svojoj evidenciji i obrađuje.

Suglasan/na sam da firma Semper Sursum d.o.o., u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi moje osobne podatke bez ograničenog vremenskog roka.

Istovremeno dozvoljavam da firma Semper Sursum d.o.o. koristi osobne podatke drugih osoba navedenih prilikom rezervacije u svrhu realizacije turističkog aranžmana.

Ovim izričito dozvoljavam da firma Semper Sursum d.o.o. šalje na moj e-mail informacije o drugim putovanjima i ponudama.

Osobni podaci se čuvaju u elektronskom obliku koji dopušta identifikaciju klijenta.

Za bilo kakve nejsnoče kontaktirajte nas na: info@waitaputravel.com

Uvjeti poslovanja

Semper Sursum d.o.o. djeluje samo kao posrednik kod prodaje putovanja na portalu Waitapu Travel i ne snosi nikakvu materijalnu ili pravnu odgovornost za putovanja prodana preko tog portala.

Svu odgovornost snose organizatori putovanja koji imaju odgovarajuće instrumente osiguranja u državama kojima se nalaze i od kuda posluju.

U slučaju da želite saznati nešto više o instrumentima osiguranja organizatora putovanja pošaljite nam upit na info@waitaputravel.com

Semper Sursum d.o.o. preporučuje kupnju putnog osiguranja te osiguranja od otkaza putovanja svakom putniku.

Za sve ostale informacije stojimo vam na raspolaganju.

Želite li dobivati obavijesti o najnovijim ponudama i POPUSTIMA, prijavite se.

Hvala na prijavi

Greška

Vaše podatke nećemo podijeliti s nikim i služit će samo da vas obavještavamo o novim ponudama i popustima